Aldrig Vila Nova

Aldrig Vila Nova är en pumpfrämjande PWO som är helt fri från uppiggande stimulanter som koffein och synefrin. Detta innebär att Nova går ta sent på kvällen och att man slipper sömnstörningar som andra pre-workout produkter kan ge.

• Stimfri prestationshöjare
• För kraftig och ihållande pump
• Går att kombinera med valfri PWO
• Vitaminer, mineraler och aminosyror
• Banbrytande smak – Planetary Peach

Nova är en unik produkt som helt och hållet fokuserar på framkalla kraftfull och långvarig pump. Produkten är helt fri från uppiggande stimulanter som koffein och synefrin vilket gör att den dels kan intas sent på kvällen utan att man riskerar ovälkomna sömnstörningar, och dels att den kan kombineras med vilken annan prestationshöjare som helst!

Aldrig Vila Nova har ett innehåll som är helt ensamt i sitt slag. Väl tilltagna doser av dokumenterat säkra och effektiva nyckelingredienser. Vad sägs om arginin, citrullin och agmatin? Ämnen som både var för sig och i en effektiv synergi samverkar för att stimulera kroppens pumpfrämjande mekanismer ur alla vinklar.

Vidare är Nova berikad med vitaminer, mineraler och aminosyror som bidrar till att både skapa ett kraftigt intracellulärt tryck samt förbättra upptag och effekt av produktens övriga ingredienser. Även smaken är helt unik och kommer med största sannolikhet få dig att längta till nästa träningspass!

Fungerar utmärkt att kombinera med Aldrig Vilas prestationshöjare Gateway Omega Edition