Kostrådgivning

Alla kan ta del av en kostrådgivning. Det absolut vanligaste är att man tar kostrådgivning med sina PT timmar. Dock erbjuder vi kostrådgivning i flera led.

Alernativ 1.
Kostrådgivning ihop med era PT timmar. Vi analyserar ert kaloribehov, vilka näringsämnen som ni behöver för att gå ner i vikt/bygga muskler eller ladda inför idrottsprestationer. Givetvis kan man som privatperson endast köpa kostrådgivning för viktminskning eller bara för att ändra till en mer hälsosam livsstil. Även här har vi olika alternativ, beroende på hur djupt man vill gå i sin kostrådgivning. Se mer information under fliken priser.

Alternativ 2.
Företag som vill investera i sina anställda och dra nytta av en kostutbildning. En bra och god balanserad hälsa minskar sjukdomstillfällen, humörsvägningar och småätanden. Vi föreläser för era anställda under en halvdag eller heldag om hur man bör äta för att hålla sin vikt, hålla sig frisk, få i sig alla näringsämnen som man behöver och därmed uppnå ett välmående.
Vi går igenom matindustrins dolda fällor och hur man skall läsa av innehållsförteckningar. Genom att få olika pedagogiska förklaringsmodeller kommer de anställda få en kortare utbildning i näringslära de alltid kan använda sig av.

 

Alternativ 3.
Föreläsningar till idrottsföreningar och skolor. Det är samma upplägg som våra kurser till företag men vi inriktar oss även på prestation i idrott till föreningar och skönhetsidealens falska matnoja till skolor. Mat och näring är som viktigast i tonåren och vi vill spräcka så många myter det går och stoppa ätstörningar genom kunskap om mat och näring.